Màxima concentració davant el BM Cangas

Màxima concentració davant el BM Cangas

Els blaugranes busquen la cinquena victòria a l’Asobal davant un equip que ha pujat aquesta temporada a la màxima competició estatal

Sense relaxació. Així arriba el FC Barcelona Intersport al partit d’avui a les 18.30 h al Palau Blaugrana davant el Frigoríficos Morrazo Cangas. Un equip que retorna a l’Asobal, després de dues temporades a la Divisió d’Honor Plata i que arriba al Palau amb baixes significatives.

Amb baixes

El Frigoríficos Morrazo Cangas arriba al Palau amb baixes significatives. Les lesions dels seus dos laterals, Janos Levente i Serafín Pousada, deixa molt minvat l’equip entrenat per Víctor García ‘Pillo’.

Els gallecs arriben al Palau després de guanyar un partit en les quatre jornades anteriors. L’únic triomf del BM Cangas va ser a la jornada 2 davant el BM Osca per 21 a 20.

El BM Cangas ha caigut en les 12 visites que ha fet al Palau Blaugrana. El darrer precedent el trobem a la jornada 16 de la temporada 2009/10, en què els blaugranes van guanyar per 36 a 22.

Seriositat per mantenir el liderat

El FC Barcelona Intersport afronta el partit davant el BM Cangas amb la màxima seriositat, com apuntava ahir el seu entrenador Xavi Pascual. Els blaugranes aspiren a aconseguir el cinquè triomf en cinc jornades per mantenir-se al capdavant de la classificació.

Els blaugranes presenten els millors aspectes estadístics en les quatre primeres jornades. Amb una mitjana de 34 gols a favor i només 20,75 gols en contra per partit, els homes de Pascual dominen aquest aspecte estadístic de la competició.

A més, el FC Barcelona Intersport té la millor defensa en un partit, 15 gols davant el Port Sagunt, el millor atac, 40 gols davant el Palma del Río, i la màxima diferència de gols, +19, davant el Port Sagunt.

En el partit d’avui, Pascual no podrà comptar amb Magnus Jernemyr, amb molèsties a l’esquena, i té el dubte de Sorhaindo, amb molèsties al genoll dret. Si el pivot francès no es recuperés a temps, el seu lloc l’ocuparia el jove de l’equip juvenil Xavi Castro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut