Una setmana per al Barça Regal – Dallas Mavericks

Una setmana per al Barça Regal – Dallas Mavericks

A partir d’aquest dimecres el Club posa a la venda 500 entrades exclusives per a socis al preu de 13 i 24 euros per al partit de dimarts entre el Barça Regal i el Dallas Mavericks al Palau Sant Jordi

Només queda una setmana perquè el Barça Regal es torni a enfrontar a un equip de l’NBA. Ho farà el proper dimarts 9 d’octubre a les 21 hores al Palau Sant Jordi de Barcelona. Qui ho vulgui, encara és a temps de comprar les seves entrades per a un partit ple d’activitats i de sorpreses. En aquest cas, per als socis del FC Barcelona el Club posa a la venda aquest dimecres, a partir de les 9 del matí, un paquet de 500 entrades en què els socis podran adquirir les localitats de 51 i 87 euros al preu exclusiu de 13 i 24 euros, respectivament. Els socis podran comprar un màxim de quatre entrades i per fer-ho ho hauran de fer a través del Ticketmaster (serà necessària la clau i número de soci).

Per la seva banda, la resta d’aficionats podran adquirir les localitats a partir de 35 €.

Cal recordar que el duel s’emmarca en la gira NBA Live 2012 i que aquest serà el setè enfrontament per al conjunt blaugrana contra un equip de la millor Lliga del món. Els Dallas Mavericks, a més, van aixecar el títol de campions l’any 2011.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut