Salvador Canals, una vida en blaugrana

Salvador Canals, una vida en blaugrana

Qui va ser delegat del primer equip d’handbol, des l’any 2001, va rebre un merescut homenatge en el moment de la seva jubilació

Una vida dedicada al Barça i a la seva secció d’handbol. Així ha estat la vida de Salvador Canals en els darrers 26 anys. Un cop arribat el moment de la seva jubilació, la secció d’handbol del Club va homenatjar Canals al Palau Blaugrana.

Una entranyable sorpresa

L’homenatge va ser en els prolegòmens del partit del FC Barcelona Intersport davant el BM Cangas. Un cop finalitzada la presentació dels equips, Canals va rebre una samarreta, de la mà del capità Víctor Tomás amb el seu nom i el número 26, en referència amb els anys que ha estat vinculat a la secció. També va rebre un obsequi de mans del directiu responsable de la secció, Eduard Coll.

Salvador Canals es mostrava “sorprès i emocionat”: “Jo venia a la presentació de la base i a veure el partit i m’he trobat amb aquesta sorpresa. L’únic que puc dir és que moltes gràcies a tots”.

Canals, un cop jubilat, continuarà aportant la seva experiència a la secció com a membre de la comissió esportiva de l’handbol.

Una llarga trajectòria

Canals va arribar al FC Barcelona l’any 1986 com a delegat de l’equip júnior i posteriorment va ser delegat del Juvenil B durant dues temporades. D’aquesta funció va passar a ser delegat de camp del primer equip des del 1990 fins al 2001.

Des de el 2001 fins a la fi de la temporada passada, Salvador Canals, com a delegat del primer equip, era responsable de tota la coordinació logística d’entrenaments, viatges i partits del primer equip d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut