El Burela visita el Palau en el duel més desigual i alhora més perillós de la jornada cinc

El Burela visita el Palau en el duel més desigual i alhora més perillós de la jornada cinc

La jornada és la cinc i es juga avui per la disputa, la propera setmana, de l'Elite Round de la UEFA Futsal Cup Wilde, únic blaugrana de baixa Carmona espera seguir “recuperant sensacions”, com en el darrer partit contra el Saragossa

El FC Barcelona Alusport juga aquest vespre (20.45 hores / Esport3 i Barça TV) el partit corresponent a la cinquena jornada de l'LNFS. Es tracta d’una jornada avançada, ja que els barcelonistes marxen dimarts vinent a Eslovènia per la disputa de l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup –pas previ per poder jugar la Final a Quatre. ElPozo Múrcia també va avançar la seva cinquena jornada, en què va empatar sorprenentment davant el Triman Navarra a tres gols.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugrana arriben en el millor moment de forma i ànims fins ara. Després de les ensopegades a l’inici de la temporada oficial –quan tot just s’acabava la pretemporada 2012-, els homes de Marc Carmona se senten més forts mentalment i confiats de poder tirar endavant els propers compromisos.

El d’aquest vespre, però, tothom sap que és un d’aquells partits considerats trampa. I és que el CD Burela és un d’aquells conjunts recent ascendits que tenen molt a guanyar i molt poc a perdre al Palau Blaugrana. Carmona ja va advertir-ho ahir en roda de premsa: “Són un equip que acaba de pujar i que té molts jugadors amb els quals els nostres mai s’hi han enfrontat.”

Independentment d’això, però, el Barça Alusport està en fase de creixement. Segueix recuperant sensacions i cada cop creu més en el seu estil i en l’estructura de joc que tants èxits li ha donat darrerament. Després d’un inici de temporada un mica irregular, els de Carmona tornen a veure el present amb optimisme. Avui, però, no val a badar i cal superar el CD Burela per evitar disgustos.

El rival

El conjunt gallec –que de moment compta per derrotes els tres partits jugats- és el segon dels tres amb el quals es veurà les cares en els darrers 15 dies. I és que aquest dissabte vinent, a les 20.00 hores, el FC Barcelona Alusport visita la pista de l’Azkar Lugo, que posarà el punt final a la seva gira per terres i rivals gallecs que va començar amb la disputa de la Supercopa a la Corunya, la visita a Santiago de Compostel·la i que acaba avui amb el partit contra el CD Burela.

L’equip patrocinat per Pescados Rubén i entrenat per Julio Delgado arriba a Barcelona amb dues baixes importants, la dels seus capitans Juanma i Edu. Al primer se li ha confirmat que té una hèrnia discal, mentre que el segon té una lesió al genoll que es va fer en el tram final del matx davant el Triman Navarra de dissabte passat i que el quadre gallec va acabar perdent per 2-3. En el seu lloc el tècnic del CD Burela Pescados Rubén s’ha endut tres juvenils: Antón, Fabio i Erik.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut