Presentació de les categories inferiors del FC Barcelona

Presentació de les categories inferiors del FC Barcelona

Els equips de les categories inferiors de futbol del Barça han portat a terme l’habitual trobada anual amb el president Sandro Rosell

El planter barcelonista s’ha presentat oficialment aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Durant l’acte, el president Sandro Rosell i els membres de la Junta Directiva vinculats a l’Àrea de Futbol, Josep Maria Bartomeu i Jordi Mestre, han saludat les promeses culers. També hi eren els màxims responsables executius del futbol professional i formatiu, Andoni Zubizarreta i Guillermo Amor, així com els membres de la comissió esportiva.

Ha sonat l’himne del FC Barcelona i a continuació, introduïts per l’emblemàtic Manel Vich, han aparegut tots els equips del planter al camp número 1. Del Prebenjamí al Barça B. D’Iker Blázquez (7 anys) fins a David Lombán (25 anys). També han sortit tres del quatre conjunts femenins, ja que les noies de Xavi Llorens es trobaven a Londres per la disputa de la Lliga de Campions.

Rosell els insta a esforçar-se sense excuses

En els parlaments, Rosell ha reconegut: “Hi ha dos actes als quals m’agrada especialment assistir: l’entrega d’insígnies de 50 anys d’antiguitat als socis, que representa el passat i la història, i el segon és aquest. És el futur del nostre club, el pal de paller de la nostra filosofia”. Adreçant-se directament als futbolistes (girant-s'hi, en un gest de complicitat), el president ha indicat: “Sou uns privilegiat i heu de ser conscients del que teniu als peus”. “Heu de ser exemple de qui us rodeja. Els altres volen ser com vosaltres, per tant, teniu la responsabilitat de representar els valors del FC Barcelona”.

A més, Sandro Rosell ha citat Kyle Maynard, l’esportista que pateix una amputació congènita i que va oferir una xerrada recentment a la Masia. “No hi ha excuses, esteu al millor Club, representeu una gent que us estima i un país. Us heu d’esforçar moltíssim”, ha manifestat. El màxim dirigent blaugrana clouria l’acte fotografiant-se amb tots els equips de la base culer.

“Uns afortunats”

Amb la graderia amb molts familiars, com és tradició, el capità de l’Infantil A ha parlat en nom dels 300 nois i noies que formen el planter blaugrana. En aquest cas, el protagonista ha estat Oriol Busquets. “Ens sentim molt afortunats de formar part de la millor escola de futbol del mon”, deia el jove, que ha tingut un record i ànims per al capità del primer equip, Carles Puyol.

D’altra banda, el directiu Jordi Mestre recordava: “L’aposta pel futbol formatiu és claríssima i creiem que l’estem demostrant amb fets”. En aquest sentit, Zubizarreta comentava: “Intentarem ser conseqüents amb el nostre estil, aportarem recursos i intentarem que els nois siguin millors persones”. I continuava: “Els grans èxits s’aconsegueixen a base de gran talent i sobretot amb molt treball”. Amor, per la seva banda, ha assenyalat: “Gaudim de cada hora i cada minut del formatiu. Dependrà d’ells, però crec que millorarem la temporada passada quant a resultats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut