Una diferència de campió

Una diferència de campió

Sempre que el Barça ha rebut el Madrid amb una diferència de vuit punts o superior ha acabat enduent-se el títol Només un cop els blancs van visitar el Camp Nou amb un desavantatge com l’actual: van perdre 2-1

Els vuit punts de diferència entre Barça i Madrid són un bon senyal. Primer, perquè és un avantatge considerable després d’únicament sis jornades de Lliga. Segon, per una raó històrica: sempre que el Barça ha rebut el conjunt blanc amb una diferència igual o superior ha acabat enduent-se el títol de campió.

Un precedent idèntic

Només un cop el Barça i el Madrid van trobar-se al Camp Nou amb una diferència idèntica a l’actual. Va passar la temporada 1990/91, a la jornada 18, i l’equip de Johan Cruyff va acabar enduent-se aquell Clàssic per 2-1, gràcies a les dianes de Laudrup i Spasic, en pròpia porta. La Lliga també seria blaugrana.

Més avantatge

Dos cops més va visitar l’Estadi amb una diferència encara superior. Va ser a les temporades 2005/06 (11 punts) i 2008/09 (9 punts), compromisos que van resoldre’s amb un empat i una victòria blaugrana, respectivament. En tots dos casos, el Barça va aixecar el títol de campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut