Iker Romero torna al Palau amb el Füchse Berlín: “Tot plegat se’m fa estrany”

Iker Romero torna al Palau amb el Füchse Berlín: “Tot plegat se’m fa estrany”

L’exblaugrana Romero torna al Palau Blaugrana per jugar davant el seu exequip amb sentiments molts especials per a un home que va vestir 8 anys la samarreta blaugrana

Iker Romero va vestir la samarreta blaugrana durant 8 temporades. A la fi de la temporada 2010/11 va canviar la samarreta blaugrana per la del Füchse Berlín i, dues temporades després, torna al Palau per enfrontar-se dissabte a les 16.15 h “al Club que ha marcat la meva vida”, segons ha explicat a www.fcbarcelona.cat

Dia especial

Romero viurà dissabte un dia ben especial per ell. “Per mi tornar al Palau és molt especial, tinc moltes ganes de tornar a la que va ser durant molts anys casa meva i poder jugant davant d’una gent que m’estimo molt”. Explicava en conversa telefònica.

“A la vegada també és estrany per mi, ja que vinc a fer-ho amb una altra samarreta i un altre equip. Tot plegat se’m fa estrany”, comentava Iker Romero.

Respecte al que pot arribar a sentir en el moment de saltar a la pista que va ser la seva durant 8 anys, Romero és clar: “Quan arribi al Palau i surti a la pista crec que estaré nerviós. La gent em rebrà molt bé, com sempre ho ha fet. Desitjo poder gaudir del partit i fer-ho el millor que pugui, però és una situació molt especial per mi”.

El Barça, favorit

Parlant de la vessant més esportiva del partit de la segona jornada de la VELUX EHF Champions League, Iker Romero s’expressa amb la franquesa que sempre l’ha caracteritzat: “Crec que el Barça és favorit per al partit de dissabte. Els he vist durant aquest inici de temporada i tenen un joc superior a nosaltres. Potser han perdut en atac amb la marxa de Nagy i Igropulo, però l’arribada de Sterbik els dóna un plus a la porteria”.

“Amb la seva defensa, la porteria, el seu contraatac i jugant al Palau, crec que són favorits, però nosaltres intentarem donar-ho tot per aconseguir girar això”, comentava Romero, analitzant quines són les possibles claus del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut