Xavi Pascual: “El Füchse Berlín és un dels quatre millors equips d’Europa”

Xavi Pascual: “El Füchse Berlín és un dels quatre millors equips d’Europa”

El tècnic blaugrana alerta sobre la qualitat dels berlinesos, que van ser capaços de trencar la ratxa de 40 triomfs de l’actual campió d’Europa, el THW Kiel

Pascual ha volgut començar la compareixença de premsa donant el condol a l’exblaugrana Konstantin Igropulo a causa de la mort del seu pare, a la tarda de dijous. L’exblaugrana no serà a Barcelona per al partit i Pascual ha transmès el condol a Igropulo de part de tots els qui formen la secció d’handbol.

Qualitat indubtable

Pascual ha definit el Füchse Berlín com “un dels quatre millors equips d’Europa”. “Ja ho van demostrar classificant-se per a la Final a Quatre. Això vol dir que ningú els ho ha regalat, sinó que s’ho han guanyat”, ha recordat, per justificar aquesta afirmació.

"Estan jugant molt bé i de moment van invictes a la potent Bundesliga. Que van ser capaços d’empatar amb el gran favorit a Alemanya i a Europa com és el THW Kiel”, ha volgut destacar el tècnic blaugrana dels alemanys.

“Han demostrat que poden jugar molt bé davant qualsevol sistema defensiu i que tornen a ser candidats a tornar a jugar la Final a Quatre”, ha comentat l’entrenador del FC Barcelona Intersport.

La força del Palau

Pascual sap que tots els ajuts són necessaris per assolir el triomf davant el Füchse Berlín i sap que el Palau pot ser un factor determinant per ajudar l’equip. “Esperem que vingui gent, és un dels grans partits d’handbol que es pot veure a Europa”, ha explicat.

Els 16 jugadors sèniors i els 3 del filial que treballen amb el primer equip estan disponibles i Pascual acabarà de decidir demà quina és la convocatòria final per enfrontar-se amb els alemanys.

El retorn d’Iker Romero

Amb l’absència d’Igropulo per la mort del seu pare, Romero serà l’exblaugrana que estarà sobre el Palau dissabte a la tarda. “L’Iker ha estat un referent durant molts anys a Barcelona”, va destacar l’entrenador.

“En el partit ho deixarà tot com havia fet durant 8 anys a Barcelona, i estic convençut que farà un bon partit”, afegia Pascual parlant d’Iker Romero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut