El Barça, protagonista a ‘Sports Illustrated’

El Barça, protagonista a ‘Sports Illustrated’

La prestigiosa revista americana dedica nou pàgines del seu proper número a l’èxit esportiu i social d’un FC Barcelona que aposta pel planter més que cap altre club

El FC Barcelona torna a ser protagonista. Aquest cop, és la prestigiosa revista americana ‘Sports Illustrated’ la que escriu sobre l’èxit esportiu i social de l’entitat culer. N’hi dedica un article, titulat ‘L’equip del món’, d’un total de nou pàgines en el número de la propera setmana, en què repassa, entre altres coses, el paper de la feina del planter i els fruits que està donant al primer equip, la importància del Dream Team dels anys 90 com a model futbolístic del conjunt actual i el regnat de Messi com a millor jugador del món.

20 milions de lectors setmanals

‘Sports Illustrated’ és una revista que compta amb 3,2 milions de subscriptors i uns 20 milions de lectors setmanals. El d’aquest número és el primer gran article sobre el Barça, tot i que ja s’havia escrit abans sobre el FC Barcelona, i es podrà comprar arreu dels Estats Units, així com descarregar des de qualsevol punt del món. L’article veurà la llum la setmana vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut