Lakovic, Ugalde i Javi Rodríguez, pendents del Clàssic

Lakovic, Ugalde i Javi Rodríguez, pendents del Clàssic

Els tres exjugadors de les seccions professionals del Barça estaran molt pendents del Clàssic d’aquest diumenge al Camp Nou. Ho faran des de la llunyania

Jaka Lakovic, Cristian Ugalde i Javi Rodríguez han defensat la samarreta blaugrana durant moltes temporades. Actualment les seves carreres professionals els han portat lluny de Barcelona. Tot i la distància, tots tres estaran molt pendents d’un Clàssic que preveuen igualat però amb un desenllaç favorable per als de Tito Vilanova.

Lakovic el seguirà des d’Istanbul

L’exjugador del Barça Regal –va jugar entre el 2006 i el 2011‒ assegura que no es perdria mai un partit com el d’aquest diumenge: “Tinc tots els canals esportius que puc. Segur que el veuré”. “Serà un duel molt igualat, però estic convençut que guanyarà el Barça. Serà complicat. Tot i la diferència de punts, el Reial Madrid és un gran equip. El factor Camp Nou serà vital”, afegeix el base eslovè.

Lakovic afirma que “l’equip està molt bé, m’agrada molt com juga” i es decanta per un 2-0 a favor del Barça.

Ugalde el veurà a Veszprém

Cristian Ugalde explica que compartirà una gran tarda de futbol amb els seus companys d’equip: “Quan els partits del Barça es veuen en obert a la televisió d’Hongria acostumen a venir a casa els companys hongaresos del Veszprém. La majoria d’ells són aficionats culers i esperem un triomf blaugrana”.

L’exjugador del Barça Intersport ‒del 2004 al 2012‒ apunta que aquest cap de setmana tenen descans de la competició i que aprofitarà per sortir de la ciutat: “Això sí, tinc programat tornar el diumenge a la tarda a casa per veure l’enfrontament”.

Rodríguez el viurà a Kuwait

Javi Rodríguez, blaugrana del 2006 al 2012, explica que viurà el Clàssic en un restaurant amb la companyia d’una colla d’amics kuwaitians. Rodríguez no perd la pista al Barça de Tito Vilanova: “Segueixo l’actualitat de l’equip i no em perdo cap detall. Veig tots els partits en directe”.

L’excapità del Barça Alusport confia clarament amb una victòria de l’equip blaugrana: “Aposto per una victòria del Barça. Crec que guanyaran per 3-1, perquè estan en un bon moment i perquè són millors”.

Rodríguez, però, no oblida el seu pas per l’entitat blaugrana: “Segueixo el futbol sala i tota l’evolució dels meus companys. Sempre mantinc el contacte i segueixo tots els seus partits a través del Twitter”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut