La Fundació FC Barcelona porta a les Festes de la Mercè els projectes ‘Barçakids’, ‘FutbolNet’ i ‘Som el que mengem’

La Fundació FC Barcelona porta a les Festes de la Mercè els projectes ‘Barçakids’, ‘FutbolNet’ i ‘Som el que mengem’

Fins dimarts hi haurà instal·lat un estand al Passeig Lluís Companys de la Ciutat Comtal per mostrar els projectes que dur a terme la Fundació

Un any més la Fundació FC Barcelona està present a les Festes de la Mercè de Barcelona per donar a conèixer a la ciutadania els seus projectes. Ho fa a través d’un estand instal·lat des d’aquest dissabte i fins dimarts dia 24 al Passeig Lluís Companys de la Ciutat Comtal, on els barcelonins podran fer un tast dels projectes ‘Barçakids’, ‘FutbolNet’ i ‘Som el que mengem’. L’horari d’obertura al públic es de 10.00 a 19.00 hores.

Activitats per als infants

Els més menuts són els que més estan gaudint aquest d’espai, ja que compta amb diverses activitats ludicoeducatives pensades per a ells. D’una banda, en un minicamp de futbol es posa en pràctica el programa ‘FutbolNet’, la metodologia de foment de valors a través del futbol que s’aplica durant el curs escolar a diverses localitats catalanes i també al Pròxim Orient i al Brasil.

D’altra banda, en el marc de la campanya de foment d’hàbits alimentaris saludables, ‘Som el que mengem’, es pot participar en el taller “Aquests són els meus colors”, que ensenya als infants la importància de menjar fruita variada. En aquesta activitat poden veure reproduccions encunyades d’arbres fruiters com el plataner, el pomer o el perer, entre d’altres, i se’ls convida a preparar unes broquetes de fruites amb les seves peces predilectes.

‘E-learnings’ amb ‘Barçakids’

El programa de transmissió de valors en el marc escolar, ‘Barçakids’, també té el seu espai en aquest estand. A través d’uns ordinadors connectats a la xarxa, tots aquells infants que ho desitgin podran treballar els valors del programa a través dels divertits ‘e-learnings’ del portal www.fcbkids.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut