‘La banqueta del Barça’, un nou acte del Fòrum Fundació

‘La banqueta del Barça’, un nou acte del Fòrum Fundació

L’acte, que tindrà lloc dilluns 7 d’octubre, comptarà amb la presència de Tata Martino i Charly Rexach

El proper dilluns 7 d’octubre se celebrarà a l’Auditori 1899, a partir de les 19.30 hores, un nou acte del Fòrum Fundació que, sota el títol ‘La banqueta del Barça’, tindrà com a convidats el tècnic del primer equip de futbol, Gerardo ‘Tata’ Martino, i Charly Rexach, exjugador, exentrenador i actual assessor del FC Barcelona. L’acte tindrà com a moderador el periodista de Televisió de Catalunya Bernat Soler i comptarà entre els assistents amb el president del FC Barcelona, Sandro Rosell.

El Fòrum, impulsat per la Fundació FC Barcelona, consta d’un consell assessor presidit per Jaume Llauradó i integrat per personalitats de reconegut prestigi del món de la cultura i l’esport, representatiu del Club i de la societat catalana.

L’objectiu del Fòrum és promoure amplis debats sobre temes culturals i esportius per estimular el barcelonisme i el seguiment envers el FC Barcelona.

Streaming en directe

Les persones que no puguin seguir l'acte del Fòrum Fundació des de l'Auditori 1899, podran fer-ho en directe a través de Barça TV i també per streaming a www.fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut