El FC Barcelona col·labora amb el partit de famosos vs famosos de La Marató de TV3

El FC Barcelona col·labora amb el partit de famosos vs famosos de La Marató de TV3

El partit se cel·lebrarà el diumenge 15 de desembre a les 11:30 al Miniestadi Les entrades són gratuïtes gentilesa del grup farmacèutic Ferrer però serà imprescindible retirar-les a les taquilles del Club

El diumenge dia 15 de desembre se celebrarà al Miniestadi una nova edició del partit de famosos de La Marató de TV3. Aquest esdeveniment, organitzat pel Fòrum Samitier amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona, reunirà personalitats conegudes del món de l’esport, la televisió, el teatre, etc., amb la finalitat d’omplir el Miniestadi per recaptar fons per a la investigació sobre les malalties neurodegeneratives a les quals està dedicada La Marató de TV3 d’enguany.

El FC Barcelona cedeix, un any més, les instal·lacions del Miniestadi i els recursos necessaris per poder organitzar aquest esdeveniment solidari. El projecte compta amb el suport del primer equip del FC Barcelona, que també se suma a la difusió de la causa.

Entrades gratuïtes gentilesa del grup farmacèutic Ferrer

Les entrades per a aquest emblemàtic enfrontament són gratuïtes, gentilesa del grup farmacèutic Ferrer, però serà imprescindible retirar-les des d’aquest dilluns dia 2 a les taquilles del Boulevard del Camp Nou. O bé el dia del partit, a partir de les 9.30 hores, en aquest mateix espai, a les taquilles del Gol Nord o a les del Miniestadi.

Inici de la festa a les 11.00 hores

Ferrer assumeix el valor/donatiu de cada entrada que anirà directament al compte de La Marató de TV3. Alhora, FIATC Assegurances i Estrella Damm actuaran un any més de patrocinadors dels equips i faran també la seva respectiva donació a la causa.

El partit començarà a les 11.30 hores i just abans, a partir de les 11, els assitents al Miniestadi podran gaudir de les actuacions musicals d’Andreu Rifé i Els Catarres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut