El projecte de repartiment d'aliments ALPAN es consolida a Barcelona

El projecte de repartiment d'aliments ALPAN es consolida a Barcelona

Durant el segon any d’existència d’aquesta iniciativa en què col·labora la Fundació FC Barcelona es pretén repartir 80.000 menús per a persones necessitades

Més d’un any després del tret de sortida del projecte ALPAN (Aliments per a Necessitats) els resultats són molt positius. En aquesta iniciativa, impulsada per Rotary International i els seus clubs de Madrid i Barcelona centre, actualment hi col·laboren 24 hotels de Barcelona i, segons els responsables del projecte, durant el primer any s’han repartit 20.000 menús. Les previsions per al segon any són molt encoratjadores perquè es multiplica per quatre aquesta xifra i es pretén arribar als 80.000. A més de l’ajuda dels hotels, ALPAN també compta amb la col·laboració de diverses empreses d’alimentació que ofereixen aliments frescos per ser preparats a les cuines dels menjadors.

La Fundació, sensible amb els problemes més propers

La Fundació FC Barcelona va signar a l’octubre del 2012 un acord multilateral per col·laborar en aquest projecte que reparteix per diferents menjadors socials de la ciutat de Barcelona menús elaborats desinteressadament per diversos hotels. Amb aquest projecte la Fundació demostra la seva sensibilitat als problemes més propers que afecten avui en dia la nostra societat “i, en definitiva, la nostra comunitat més propera”, recorda Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona. “L’èxit d’aquest projecte el volem dedicar també a la figura de Carles Barnils, que va ser patró de la Fundació FC Barcelona i un dels impulsors de la iniciativa a la nostra entitat”, ha assegurat Pont.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut