Èxit del concurs ‘El Cuiner del Barça’

Ja es coneixen els noms dels guanyadors del concurs de ‘Som el que mengem’, en què els participants havien de demostrar els seus coneixements sobre els bons hàbits alimentaris

Coincidint amb el llançament de la tercera etapa de ‘Som el que mengem’, el mes de desembre passat, la Fundació va posar en marxa al web d’aquest projecte el concurs ‘El Cuiner del Barça’. La mecànica consistia a respondre, setmanalment, una sèrie de preguntes sobre la dieta sana (hàbits, aliments, etc). Entre els usuaris amb més respostes encertades se sorteja una samarreta del FC Barcelona i entre tots el participants del concurs se sortejen 15 pòsters del primer equip signats pels jugadors del FCB.

D’entre els concursants que han demostrat tenir més coneixements sobre la dieta sana el guanyador de la samarreta és: Magdi Segura. I els guanyadors dels 15 pòsters són: John Oijen, Patricia Maya, Pekka Sysmeri, Amna Alnadhari, Anton Piera, Ricardo Garcia, Luisana Osorio, Dolores Ortiz, Roberto Rojas, Alba Costa, Abdelmalik Belmakran, Marah Khalif Marah, Stephen Day, Andrea Navarro i Irene Cabeza.

La bona acollida del concurs ‘El cuiner del Barça’, en què han participat més de 2.000 usuaris, coincideix també amb la bona acceptació del web del projecte (somelquemengemfcb.cat), que fins al moment ha registrat més de 140.000 pàgines vistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut