La Fundació i Special Olympics refermen el seu compromís

La Fundació i Special Olympics refermen el seu compromís

Diversos representants d’aquesta entitat han assitit a la Llotja de Barça-Celta i han compartit una estona amb el president Bartomeu La Fundació dóna suport a diversos projectes de Special Olympics Catalunya, com per exemple la seva Marxa anual

Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, i Francesc Martínez de Foix, president de la Federació Acell, han assistit aquest dimecres a la Llotja del Camp Nou amb motiu del Barça-Celta de Lliga i han estat rebuts pel president Bartomeu. La trobada ha servit per refermar els lligams entre aquesta entitat i la Fundació del Club que col·laboren estretament des de ja fa molts anys.

Col·laboració contínua en diverses iniciatives

Una de les accions més destacades d’aquesta col·laboració és la tradicional Marxa Special Olympics, l’última edició celebrada el desembre passat, i que sempre té com a espai de cloenda el Palau Blaugrana. D’altra banda, la Fundació i aquesta entitat també treballen conjuntament en el projecte de foment de valors One Team, impulsat per l’Eurolliga de bàsquet.

La Fundació també participa durant l’any amb altres projectes de Special Olympics Catalunya, entre aquests, el Trofeu Internacional de Ciutat de Barcelona, el Campionat de Catalunya d’esquí, el Campionat de Futbol de Catalunya o el Meeting de natació Princesse Charlene de Mònaco.

Gala solidària al Liceu

Una de les properes grans cites de Special Olympics és la gala solidària que es durà a terme el proper 21 de maig al Gran Teatre del Liceu, per a la qual ja es poden adquirir les entrades. Els beneficis obtinguts en aquest esdeveniment aniran destinats al projecte Grans Esportistes, que introdueix el infants al món de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut