Huertas i Pullen visiten un grup de treball de 'Joves Solidaris' al barri de Gràcia de Barcelona

Huertas i Pullen visiten un grup de treball de 'Joves Solidaris' al barri de Gràcia de Barcelona

Es tracta del projecte ‘Encistella amb Gràcia’, que impulsa un grup dels Lluïsos de Gràcia i que oferirà activitats esportives a la comunitat per recaptar fons per a una ONG local

Els jugadors del Barça de bàsquet Marcelo Huertas i Jacob Pullen han visitat aquest dilluns un dels projectes socials que s’estan gestant en el marc del programa ‘Joves Solidaris’ de la Fundació FC Barcelona. Ha estat al barri de Gràcia de Barcelona, allà, una vintena d’adolescents pertanyents a l’equip júnior de bàsquet femení dels Lluïsos de Gràcia està preparant un projecte social vinculat al bàsquet. Huertas i Pullen han estat rebuts pel president d’aquesta entitat, Oriol Hosta, i han pogut conèixer de prop els detalls de la iniciativa.

Projecte a favor de la Fundació ADSIS

El projecte que han dissenyat les noies dels Lluïsos s’anomena ‘Encistella amb Gràcia’ i s’aplicarà el proper dissabte 5 d’abril a la plaça del Nord de Barcelona. Consistirà en un jornada d’activitats esportives oberta a tota la ciutadania amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació ADSIS, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb adolescents en risc d’exclusió social a Gràcia. Els diners els recolliran per mitjà de les inscripcions a la jornada i a través d’una rifa de diferents obsequis, entre aquests, una samarreta del primer equip del FC Barcelona.

Els jugadors del Club han quedat gratament sorpresos per la iniciativa i en agraïment han convidat les participants a jugar un partidet de bàsquet a les instal·lacions esportives d’aquesta entitat gracienca.

‘Joves Solidaris’, 40 projectes socials arreu de Catalunya

‘Joves Solidaris’ és un nou programa impulsat per la Fundació FC Barcelona, a través del qual, durant els mesos d’abril i maig, 40 grups d’adolescents de tota la geografia catalana executaran 40 projectes socials en benefici de la seva comunitat local. L’objectiu és que els joves, experimentant i assimilant continguts que els permetin assolir competències transversals i de base, passin a tenir un paper actiu en la seva comunitat.

El projecte no només beneficia els 1.000 joves que han pensat i executaran els projectes, sinó també els col·lectius receptors de cadascuna de les iniciatives, en total 2.500 persones. Els col·lectius i àmbits sobre els que principalment incidiran aquestes iniciatives socials són infants i adolescents, gent gran, nouvinguts amb problemes d’integració, persones amb diversitat funcional, persones amb vulnerabilitat, ecologia, entorn urbà, lleure i cultura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut