La Fundació FCB i el Col·legi d'Infermeres de Barcelona estableixen un acord de col·laboració

La Fundació FCB i el Col·legi d'Infermeres de Barcelona estableixen un acord de col·laboració

L’entesa té l’objectiu de divulgar consells de salut entre els més joves

La Fundació FC Barcelona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) han establert un conveni de col·laboració per promoure consells de salut entre els més joves. Gràcies a aquesta entesa, periòdicament, a través dels diversos projectes de la Fundació FC Barcelona s’inclouran recomanacions procedents d’Infermera Virtual, el portal de promoció i educació en la salut del COIB.

Coincidint amb el partit del FC Barcelona i el Getafe d’aquest dissabte, el president del COIB, Albert Tort, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, van trobar-se a la llotja de l’Estadi per ratificar aquest acord. Els van acompanyar Joan Conesa, gerent del COIB, i Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona.

Infermera Virtual és un projecte de divulgació 2.0 elaborat per una setantena d’infermeres i infermers experts que vol capacitar les persones per prendre decisions sobre la seva pròpia salut per tal d’aconseguir una societat més sana i una atenció sanitària més sostenible. És una iniciativa del COIB que compta amb el suport de més d’una vintena d’institucions de l’àmbit de l’administració, de l’àmbit acadèmic i científic i també d’empreses privades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut