La Fundació ofereix un superdia de ‘Barçakids’

La Fundació ofereix un superdia de ‘Barçakids’

Una quinzena d’infants han participat aquest diumenge en una sessió exclusiva de ‘Barçakids’ a les instal·lacions del Club Tots ells són els guanyadors d’un concurs impulsat pel Super3 en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona

Aquest diumenge una quinzena d’infants d’entre 8 i 12 anys han estat els protagonistes d’una sessió de ‘Barçakids’ celebrada a les instal·lacions del Club. Tots ells han estat convidats per la Fundació FC Barcelona i el Super3, fruit de ser els guanyadors d’un concurs organitzat per aquest canal infantil que el porter del FC Barcelona José Manuel Pinto ha donat a conèixer a través d’un gag amb la família d’aquest canal.

A la tarda els infants han posat en pràctica a través de diferents activitats i jocs educatius valors com el respecte, el treball en equip o la humilitat. La sessió, dirigida per dos educadors de ‘Barçakids’, ha permès als joves passar una estona divertida i introduir-se en el món dels valors en un espai privilegiat, a tocar del Camp Nou.

La jornada, titulada ‘Superdia de futbol’, ha començat, però, de bon matí amb un partit entre els infants i un dels equips de l’FCB Ecola, als camps adjacents al Miniestadi, que ha servit per conèixer com es juga a l’escola oficial de futbol del Barça. Les famílies que han acompanyat els guanyadors del concurs també han pogut gaudir d’un dia en clau Barça. Pares i germans dels protagonistes han pogut patinar a la Pista de Gel, compartir un dinar de germanor i fer una visita al Camp Nou Experience.

Aquesta iniciativa sorgeix de la col·laboració entre la Fundació FC Barcelona i el Super3 per donar a conèixer entre els infants el projecte ‘Barçakids’ i fomentar l’educació en valors dels més menuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut