Trobada institucional entre els presidents del FC Barcelona i l'Unicef

Trobada institucional entre els presidents del FC Barcelona i l'Unicef

Josep Maria Bartomeu i Carmelo Angulo reafirmen la importància de l’aliança de les dues entitats, que aquest any s’ha ampliat fins al 2016

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va viatjar dilluns passat a Madrid per entrevistar-se amb el nou president de l’Unicef a Espanya, Carmelo Angulo. Durant la trobada institucional es va aprofundir en els projectes de col·laboració que mantenen les dues entitats, fruit de l’aliança que aquesta temporada s’ha ampliat fins al 2016 i que manté el compromís de portar el nom de l’Unicef a l’esquena de la samarreta del primer equip i destinar, com ha fet durant els últims anys, 1,5 milions d’euros anuals als treballs conjunts amb l’Unicef.

En la primera presa de contacte entre els dos nous presidents del FC Barcelona i de l’Unicef els van acompanyar el directiu i vicepresident primer de la Fundació, Ramon Pont, el vicepresident primer del Comitè Espanyol de l’Unicef, Juan José Almagro; la vicepresidenta segona, Carina Szpilka; la presidenta del Comitè de Catalunya de l’Unicef, Anna Folch, i el director executiu de l’Unicef a Espanya, Javier Martos.

Durant la reunió, l’Unicef va posar en coneixement del president Bartomeu les accions que porta a terme gràcies a l’aliança amb el FC Barcelona i la seva Fundació. Concretament, es van abordar les novetats dels projectes, basats en el foment de l’educació pel desenvolupament a través de l’esport, que s’estan desenvolupant a Ghana, Sud-àfrica, la Xina i el Brasil. L’acció conjunta entre la Fundació del FC Barcelona i l’Unicef serveix per millorar la vida de més de 200.000 infants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut