Èxit del Festival FutbolNet

Èxit del Festival FutbolNet

Més de 250 nois i noies d’entre 8 i 16 anys han participat en les activitats que s’han celebrat a la plaça Poeta Boscà de la Barceloneta

Els més de 250 nois i noies que han participat en el programa FutbolNet de la Fundació del FC Barcelona a la ciutat han celebrat el seu festival anual a la plaça del Poeta Boscà de la Barceloneta. L’acte s’ha celebrat en el marc de la col·laboració entre la Fundació i l’Agència Catalana de Consum (ACC) pel foment del consum responsable entre els joves i ha comptat amb la participació dels estudiants dels instituts de secundària dels barris de Ciutat Vella, Nou Barris i Sant Andreu.

El directiu i vicepresident primer de la Fundació, Ramon Pont, ha encapçalat la representació del FC Barcelona, acompanyat dels patrons de la Fundació Eduard Sans, Ramon Garriga i Jordi Bellmunt. Per part institucional, l’acte ha comptat amb la presència del director de l’Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa, i el gerent de l’Institut Barcelona Esports, Xavier Amador.

Les autoritats han visitat l’exposició de l’Agència Catalana de Consum i l’espai reservat per a les activitats paral·leles al festival que s’han celebrat en dos minicamps de futbol, i els tallers de pintacares, xapes i polseres.

Ramon Pont, directiu i vicepresident primer de la Fundació del FC Barcelona, ha explicat després de les activitats: “Si el FC Barcelona, a través d’aquest programa, aconsegueix que els nens captin i entenguin els conceptes de respecte, treball en equip, humilitat, ambició i esforç, el Club estarà del tot satisfet“.

El director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, per la seva banda, ha afirmat que “el programa ‘FutbolNet’ consisteix a cohesionar les persones que a vegades podem pensar diferent; a poder formar els nois i noies, a educar-los i a proporcionar valors”, i a continuació ha afegit: “En aquest punt no només coincidim amb el FC Barcelona, sinó també amb les administracions locals”.

Per acabar, el representant de l’Ajuntament de Barcelona, el gerent de l’Institut Barcelona Esports, Xavier Amador, s’ha dirigit als nois i noies participants: “Volem que feu esport i que a través d’ell us conegueu i aprengueu. A través de l’esport sabrem respectar i treballar en equip; sabreu patir i sabreu perdre”. A més, ha afegit que “per nosaltres és fonamental la col·laboració del FC Barcelona i la Fundació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut