Cancel·lat el ‘Festival FutbolNet’ a l’Iraq

Cancel·lat el ‘Festival FutbolNet’ a l’Iraq

La Fundació posposa la cloenda del programa fins que disminueixi la inestabilitat a la regió de Bàssora

El festival de cloenda de la segona temporada de ‘FutbolNet’ a l’Iraq, que s’havia de celebrar el proper divendres 20 de juny, ha estat cancel·lat per evitar riscos contra la seguretat a causa de l’augment de la inestabilitat al país. En aquest festival estava prevista la participació de 1.300 nens i nenes a l’estadi d’Al Zubayr.

La Fundació del FCB està desenvolupant el programa ‘FutbolNet’, en aliança amb Shell i amb el suport del Ministeri d’Esports i Joventut de l’Iraq, des de l’any 2012 a la regió de Bàssora. L’aplicació de la metodologia de ‘FutbolNet’, que educa en els valors de l’esport i del Club a través del futbol, ha arribat a més de 2.500 nois, d’entre 8 i 16 anys. A l’Iraq el programa es focalitza en la millora del rendiment escolar i la reducció de conductes agressives.

La Fundació continuarà apostant per la implantació del programa ‘FutbolNet’ a l’Iraq quan es recuperi l’estabilitat del país. El pla d’activitats de ‘FutbolNet’ dóna resposta a les necessitats d’uns infants que creixen en un entorn violent però que són uns grans aficionats al futbol i fans del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut