La Fundació i Mercats engeguen ‘Mengem sa, Mengem de mercat’

La Fundació i Mercats engeguen ‘Mengem sa, Mengem de mercat’

Durant el curs escolar 2014/15 Sergio Busquets serà la imatge d’aquest projecte de foment dels hàbits saludables

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Fundació del FC Barcelona col·laboraran el proper curs escolar 2014/15 en un nou programa educatiu relacionat amb el foment dels hàbits saludables. Amb la seva unió, les dues institucions promouen el projecte educatiu ‘Mengem sa, mengem de mercat’ que s’emmarca com una nova activitat dintre de la campanya ‘Som el que mengem’ de la Fundació FC Barcelona.

Visites als mercats

Alumnes i mestres participaran en noves activitats educatives i de lleure organitzades per l’Institut de Mercats i per la Fundació del FC Barcelona. El programa educatiu està dirigit als cicles educatius de Primària i Secundària i consta d’una sèrie d’activitats que es poden trobar al web del projecte i que a la pràctica es desenvolupen amb la visita a un mercat de la ciutat.

L’Institut i la Fundació FCB van signar un conveni a finals del 2013 que té com a objectiu promoure l’alimentació saludable entre els infants i els adolescents, per exemple, a través d’un bon coneixement dels productes frescos que es poden trobar als mercats.

Per a Mercats de Barcelona i la Fundació, el programa educatiu ‘Mengen sa, mengem de mercat’ és part important de les iniciatives per fomentar tant el coneixement de l’alimentació saludable com dels mercats i els serveis que ofereixen.

Durant el curs 2013/14, un total de 4.287 alumnes van visitar 24 mercats de la ciutat i van participar en les activitats educatives previstes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut