Barça i Unicef, junts també a la pretemporada

Barça i Unicef, junts també a la pretemporada

Ambdues entitats han facilitat que un grup d’infants ginebrins es fotografiïn amb el primer equip a la mitja part del partit

Barça i Unicef continuen endavant amb la seva aliança a favor dels infants d’arreu del món, també a la pretemporada. Una nova mostra d’aquest treball conjunt ha estat l’activitat social que ha tingut lloc a la mitja part del partit SSC Nàpols – FC Barcelona que s’ha disputat aquest dimecres a Ginebra. Els jugadors del primer equip s’han fet unes fotografies amb una dotzena d’infants d’entre 6 i 12 anys pertanyents a diverses escoles de la ciutat de Ginebra. Tots ells han estat acompanyats pels seus pares i han estat convidats per les dues entitats a veure el partit.

Aquesta acció s’ha dut a terme amb la col·laboració del comitè suís de l’Unicef en una de les ciutats més rellevants del món per a aquesta organització de les Nacions Unides, ja que a Ginebra hi ha una de les seves seus mundials. Aprofitant aquesta ocasió, la directora executiva del comitè suís, Elsbeth Müller, ha estat present també a la llotja de l’estadi presenciant el partit.

Des del 2006 el Club aporta cada any 1,5 milions d’euros a l’Unicef amb l’objectiu de promoure projectes a favor del desenvolupament de la infància arreu del món. En l’actualitat s’estan implementant programes que fomenten l’educació dels infants a través de l’esport al Brasil, la Xina, Ghana i Sud-àfrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut