Barça TV recupera el camí futbolístic dels cracs blaugranes amb Llavor de Campions

Barça TV recupera el camí futbolístic dels cracs blaugranes amb Llavor de Campions

El canal de televisió recupera els millors partits dels actuals cracs del FC Barcelona quan jugaven a les categories inferiors del Club El primer programa està dedicat a una gran actuació d’Iniesta a la final de la Nike Premier Cup quan era cadet

Barça TV estrena aquest dijous (21.00h) ‘Llavor de Campions’, un nou programa que recorda els millors partits dels millors partits dels jugadors del primer equip en la seva etapa al futbol formatiu del FC Barcelona.

L’arxiu de Barça TV ha recopilat des de 1999 un gran nombre de partits del futbol formatiu blaugrana, on ja destacaven futbolistes de la talla de Valdés, Iniesta, Messi, Cesc, Piqué o Pedro. Amb la reposició d’aquests partits Barça TV ret homenatge a tècnics i jugadors que han contribuït a fer de La Masia una referència mundial en la formació de nous talents futbolístics.

Final de la Nike Premier Cup

En el primer programa es recordarà la final de la Nike Premier Cup que va disputar el Cadet del Barça i el Rosario Central argentí, un partit en el qual Andrés Iniesta va brillar de forma especial.

El progrés futbolístic dels ídols blaugranes per les diferents categories inferiors del Club també es podrà veure aquesta setmana el dissabte (17.45) i el diumenge (10.45).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut