Victòria davant el Real Madrid a Oman (2-1)

L'equip d'exjugadors del FC Barcelona guanya l'Oman Legends Match

L’equip d’exjugadors de l’Agrupació Barça Jugadors ha guanyat l’Oman Legends Match que s’ha disputat aquest divendres a Muscat (Oman) entre els equips de veterans del FC Barcelona i el Real Madrid. En un partit trepidant, el combinat blaugrana entrenat per Carles Rexach ha guanyat per 2 a 1, amb gols de Gaizka Mendieta i Albert Tomàs. La primera part ha acabat amb empat a 1, gràcies al gol de Mendieta al minut 31. Al minut 28 de la represa Albert Tomàs ha marcat el gol de la victòria blaugrana.

L’esdeveniment té el suport del govern d’Oman, amb l’objectiu de promoure l’afició pel futbol entre els ciutadans d’aquest país. Entre els integrants de l’equip, han destacat Ludovic Giuly,  Luis García, i Francesco Coco, que per primera vegada s’han vestit amb la samarreta del FC Barcelona després de deixar el futbol professional. També han viatjat amb l’expedició el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, acompanyat dels directius Josep Moratalla i Josep Palau. Com a acte complementari al partit, quatre exjugadors del FC Barcelona van dirigir dijous un entrenament a 300 infants i joves participants al programa FutbolNet de la Fundació FC Barcelona.