En suport al poble filipí

En suport al poble filipí

El FC Barcelona vol contribuir a la difusió de la campanya que l’Unicef ha posat en marxa en favor dels damnificats pel tifó que ha afectat les Filipines

El FC Barcelona vol sumar-se a la crida de l’Unicef per pal·liar els efectes del tifó ‘Haiyan’, que va afectar Filipines divendres passat. Segons l’ONU, gairebé 10 milions de persones, al voltant del 10% de la població de Filipines, s’han vist afectades per aquest desastre i 660.000 han perdut les seves llars.

La principal prioritat de l’Unicef en aquests moments és dur a terme tasques que salvin vides, com per exemple aconseguir medicaments bàsics, subministres nutricionals, aigua potable i articles d'higiene per als infants i les seves famílies. El repte de l’Unicef a la zona és arribar als 4 milions d’infants que estan patint les conseqüències de la tempesta més gran registrada mai a la terra.

En els primers dies de l'emergència és una necessitat urgent localitzar, identificar i mantenir en espais segurs els 4 milions d'infants que viuen a les zones afectades pel tifó, com a pas previ perquè puguin ser reagrupats amb les seves famílies i  és vital minimitzar els riscos de tràfic de menors.

Tothom que ho desitgi pot col·laborar en aquesta emergència enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 28028 o fent una donació a través del web de l’Unicef.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut