Visita institucional a l’estand de ‘FutbolNet’ per les festes de la Mercè

Visita institucional a l’estand de ‘FutbolNet’ per les festes de la Mercè

Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FCB, i Ivan Tibau, secretari general de l’esport, entre d’altres, han visitat aquesta tarda l’espai de la Fundació al passeig Lluís Companys

L’estand del projecte ‘FutbolNet’ que la Fundació ha instal·lat al passeig Lluís Companys de Barcelona per celebrar les Festes de la Mercè ha rebut aquesta tarda una visita institucional. El directiu i vicepresident de la Fundació, Ramon Pont, ha liderat una comitiva composta per Ivan Tibau, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya i els patrons de la Fundació, Xavier Pérez Farguell i Antoni Tombas.

La delegació institucional ha pogut conèixer de primera mà les activitats que es duen a terme des de divendres passat en aquesta instal·lació. Un espai pel qual ja han passat gairebé 1.500 infants i que estarà obert al públic fins dimecres dia 24, en horari de 10.00 a 21.00 hores.

A l’estand de ‘FutbolNet’ els joves d’entre 8 i 16 anys poden treballar els valors mentre passen una estona divertida jugant a futbol amb unes normes diferents a les convencionals, on no és tan important marcar gols, sinó jugar aplicant correctament diferents valors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut