Futbol amb valors a la Festa dels Súpers

Futbol amb valors a la Festa dels Súpers

‘FutbolNet’ ha estat el projecte escollit per representar la Fundació en aquesta emblemàtica cita lúdica.

La Fundació FC Barcelona ha estat present, amb gran èxit, en l’edició d’enguany de la Festa dels Súpers que es va celebrar aquest cap de setmana al recinte de l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Ho va fer a través d’un estand del projecte ‘FutbolNet’ en el què més de 1.600 infants van poder jugar partits de futbol aplicant la metodologia d’aquest programa de la Fundació que fomenta els valors que es deriven de la pràctica del futbol.

‘FutbolNet’, cinc valors

‘FutbolNet’ és una metodologia pedagògica que pretén educar els infants i els joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva. El projecte fa incidència en cinc valors, marcats com a essencials per al desenvolupament personal, que es debaten abans, durant i després del joc. Aquests valors són esforç, respecte, treball en equip, humilitat i ambició.

En l’actualitat el projecte ‘FutbolNet’ s’aplica a infants i joves a Catalunya, l’Argentina, el Brasil, Oman, l’Iraq, Qatar i a 35 països africans i arriba a gairebé 130.000 beneficiaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut