La nova temporada de ‘One Team’ escalfa motors amb Abrines al capdavant

La nova temporada de ‘One Team’ escalfa motors amb Abrines al capdavant

Aquest projecte de foment de valors a través del bàsquet, que impulsa l’Eurolliga amb la col·laboració de la Fundació FCB, iniciarà en breu el seu programa d’activitats

El projecte ‘One Team’ iniciarà durant el mes de novembre les activitats corresponents a la temporada 14/15. Aquest dijous el seu ambaixador, Àlex Abrines, ha estat el primer a conèixer-les, fruit d’una trobada de treball amb l’equip de la Fundació FC Barcelona.

Abrines, que per segon any serà l’ambaixador del projecte, ha comentat que té moltes ganes que les activitats tornin a començar i ha destacat, com a resultat de la seva experiencia, que “engresca molt la sensació de felicitat dels nois que hi participen”. ‘One Team’ és un projecte social creat per l’Eurolliga que pretén utilitzar la pràctica del bàquest per al foment de la integració social, de l’equitat de gènere i dels valors entre els joves.

Durant aquesta temporada es tornaran a programar clínics esportius amb presència dels jugadors del l’equip de bàsquet del FC Barcelona i dels veterans, també s’impulsaran activitats en el marc dels partits de l’Eurolliga i, com a novetat, es crearan documents audiovisuals de sensibilització sobre l’esport i els valors.

El projecte tindrà com a beneficiaris, un any més, els esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut