Jornada d’esport solidari al Mini

Jornada d’esport solidari al Mini

Un grup de joves becats per l’ONG Esport Solidari Internacional van poder gaudir d’un dia a les instal·lacions del FC Barcelona, com a cloenda del projecte “ARRELS ESI 2013-2014”

El dissabte dia 8 de novembre va tenir lloc la cloenda del projecte “ARRELS ESI 2013-2014” a les instal·lacions del FC Barcelona. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’ONG Esport Solidari Internacional que ofereix beques per ajudar a nens i nenes que viuen en famílies amb problemes econòmics i que no poden assumir el cost de practicar un esport

En la jornada de dissabte, 34 jugadors becats en aquest projecte van poder jugar i gaudir d’una dia fantàstic amb els tècnics i jugadors del FC Barcelona, somni de molts dels nens i nenes d’arreu del món que hi participen.

A les 12.30 h van ser convocats tots els jugadors i acompanyants al Miniestadi, on Josep Maldonado, impulsor de la iniciativa i patró de la Fundació FC Barcelona, els va dirigir unes paraules de benvinguda. La jornada va concloure amb un pícnic i una visita al Camp Nou Experience.

Esport Solidari Internacional és una ONG que neix amb la voluntat d’ajudar, mitjançant l’esport, els infants i joves que viuen en condicions de pobresa i marginació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut