El Barça, amb l’Unicef al Camp Nou

El Barça, amb l’Unicef al Camp Nou

El Barça rep l’Unicef pel 25è aniversari de la convenció sobre drets de l’infant Trobada del president Josep Maria Bartomeu amb la presidenta del Comitè Catalunya a la llotja del Camp Nou en la prèvia del partit contra el Sevilla

El FC Barcelona i Unicef han commemorat avui la celebració del 25è aniversari de la signatura de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, que va ser aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989. Amb motiu d’aquesta efemèride, Anna Folch, presidenta d’Unicef Comitè Catalunya, ha estat rebuda pel president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de la Fundació del FC Barcelona, Ramon Pont, en la prèvia del partit a la llotja de l’Estadi.

Al terreny de joc també s’han desplegat un seguit d’accions de visibilitat per commemorar aquesta fita. L’speaker Pep Callau ha fet una menció a aquesta celebració i els infants que s’han fotografiat amb els jugadors del primer equip han lluït unes samarretes commemoratives. Durant el partit els espectadors poden veure mencions a la causa tant als videomarcadors de l’Estadi com a les tanques publicitàries que envolten el terreny de joc.

Satisfacció per ambdues parts

El president del FC Barcelona s’ha mostrat satisfet de la jornada d’aquest dissabte al Camp Nou: “El nostre compromís amb la infància és ferm i perdurable i representa un dels pilars que fonamenten el tarannà del FC Barcelona i de la seva Fundació. És una satisfacció per a nosaltres anar de la mà d’Unicef per defensar els drets dels nens”.

Anna Folch també ha valorat el paper del Barça en aquesta efemèride: “El suport i el compromís d’aliats com el FC Barcelona són clau perquè l'Unicef pugui dur a terme la seva missió a favor dels drets de la infància. El suport de la Fundació FCB en una data tan important com el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l'Infant és una mostra més de la gran aliança de col·laboració que ambdues organitzacions mantenim”.

El comitè català de l’Unicef ha estat immers aquests dies en els preparatius de les accions de celebració d’aquesta efemèride. Entre altres activitats, una vintena d’edificis emblemàtics de les quatre capitals catalanes s’han il·luminat de blau amb motiu d’aquest emblemàtic aniversari i, a més, avui, dissabte, han celebrat un acte festiu al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

La signatura de la Convenció sobre els Drets de l’Infant va ser el primer instrument internacional que va reconèixer els infants com a agents socials i com a titulars actius dels seus propis drets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut