La Fundació porta el projecte ‘FutbolNet’ al Saló de la Infància

La Fundació porta el projecte ‘FutbolNet’ al Saló de la Infància

Des d’aquest dissabte i fins al 4 de gener els infants podran posar en pràctica aquesta metodologia educativa en el marc d’aquesta cita lúdica

La Fundació FC Barcelona ha instal·lat un estand al Festival de la Infància de Barcelona en el qual posa a l’abast de tots els infants i joves la metodologia educativa de ‘FutbolNet’. L'espai es troba al Pavelló número 1 del recinte firal de Montjuïc i l’horari d’obertura és d’11 a 20 hores, ininterrompudament, del 27 de desembre al 4 de gener.

El Festival ha estat inaugurat aquest dissabte per la seva presidenta, Helena Rakosnik, i per la tinent d’alcalde de Barcelona, Maite Fandos, amb la presència també del patró de la Fundació Ramon Palou.

L’espai de ‘FutbolNet’ compta amb 96 m2, en els quals hi ha un minicamp de futbol on es jugaran tots els partidets d’aquesta metodologia de foment de valors. Com a novetat, enguany l’estand incorpora la presència d’un DJ que anirà animant les activitats amb música. A més, també s’hi faran tallers de pintacares i es repartiran regals de marxandatge del FC Barcelona a tots els participants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut