Edmílson renova l'acord amb la Fundació FC Barcelona

Edmílson renova l'acord amb la Fundació FC Barcelona

L’exblaugrana ha signat aquest dimarts l’ampliació de l’entesa entre la Fundació Edmílson i la Fundació FC Barcelona per continuar treballant en projectes educatius al Brasil

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Edmílson han ampliat el seu acord de col·laboració aquest dimarts en el marc d’una trobada entre l’exfutbolista brasiler José Edmílson i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

L’objectiu de l’entesa és que les dues entitats continuïn treballant plegades al Brasil impulsant programes educatius entre els joves més vulnerables. La tasca conjunta, que s’està fent des del 2006, ha donat fins ara molt bons resultats i pretén ampliar-se properament amb la incorporació del projecte ‘FutbolNet. En l’actualitat es treballa perquè aquesta metodologia de foment de valors impulsada per la Fundació FC Barcelona s’incorpori al ventall d’activitats de la Fundació Edmílson.

Edmílson, present a la subhasta de ‘1 in11’ a Londres

Recentment, el jugador brasiler s’ha implicat en diversos projectes de la Fundació FC Barcelona. D’una banda, el mes d’octubre passat va ser el padrí del projecte ‘FutbolNet’ a la favela de Maré de Rio de Janeiro. Edmílson va estar present en el primer Festival FutbolNet dut a terme en aquesta comunitat i va encoratjar els participants locals a continuar aplicant els valors que es deriven de la pràctica del futbol.

D’altra banda, Edmílson representarà el FC Barcelona en la subhasta solidària del projecte ‘1 in 11’ que tindrà lloc el proper dijous a la seu de Sotheby’s de Londres i que té com a objectiu recaptar fons per fomentar alguns programes educatius entre els infants de Bangla Desh, Nepal i Indonèsia.

Un futbolista compromès amb la seva comunitat

La Fundació Edmílson va ser fundada l’any 2006 i té la seu a la localitat de Taquaritinga. La seva missió és contribuir a la construcció del futur de nens i adolescents brasilers, per mitjà de l'educació, la professionalització i el desenvolupament comunitari. El seu programa educatiu ‘Sembrant Somnis’ atén 300 nens i adolescents de 6 a 14 anys d'edat a través de projectes basats en l’esport, la informàtica i les arts escèniques, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut