La Fundació, a la samarreta de les seccions

La Fundació, a la samarreta de les seccions

Des d'aquest mes de febrer i fins al final de la temporada els primers equips de les seccions professionals del Club lluiran al pit el logotip de la Fundació FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona ha aprovat incloure el logotip de la Fundació FC Barcelona a les samarretes dels primers equips de les seccions professionals del Club (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei). Aquesta mesura, adoptada en la reunió ordinària celebrada aquest dilluns, es farà efectiva properament i tindrà vingència fins al final d'aquesta temporada.

Aquesta decisió suposa un gran pas endavant en la projecció i la visibilitat d'aquesta entitat en el dia a dia del Club. L'objectiu és posar en relleu al públic local i global la importància estratègica de la Fundació FC Barcelona i dels seus projectes, entre els quals destaquen 'Barçakids' i 'FutbolNet', a més d'aliances internacionals com les establertes amb l'Unicef, la Bill & Melinda Gates Foundation i el Comitè Olímpic Internacional (COI), entre d'altres. La tasca social de totes aquestes iniciatives està basada, principalment, en el foment de valors a través de l'esport per tal que aquest esdevingui catalitzador de la cohesió social i del foment de l'educació.

I el logo de Scholas Ocurrentes, a la Copa del Rei de bàsquet

Paral·lelament a aquesta mesura, la Junta Directiva també va decidir que el primer equip de bàsquet llueixi excepcionalment el logotip de Scholas Occurrentes durant els partits que l’equip jugarà en l’edició de la Copa del Rei que es disputarà a partir d’aquest dijous a Gran Canària. Scholas Occurrentes és una xarxa mundial interreligiosa de 400.000 centres educatius impulsada pel Papa Francesc que té com a objectiu la integració de les comunitats educatives d’arreu del món fent una incidència especial en aquelles que tenen menys recursos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut