'One Team' s'entrena amb l'equip de bàsquet

'One Team' s'entrena amb l'equip de bàsquet

Un grup d’esportistes lleidatans, beneficiaris del projecte social ‘One Team’, van compartir una sessió d’entrenament al Palau amb l’equip de bàsquet

Aquest dijous al vespre un grup de joves esportistes pertanyents a Special Olímpics Catalunya i a la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) van ser els protagonistes d’una nova sessió del projecte ‘One Team’, una iniciativa social impulsada per l’Eurolliga que compta amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona.

La sessió va tenir lloc en un espai privilegiat, ni més ni menys que al Palau Blaugrana, i la van dirigir els membres de la plantilla de bàsquet del FC Barcelona. Va ser un entrenament amb diversos jocs esportius pensats especialment per a aquest grup de joves esportistes, que es van desplaçar des de Lleida per a l’ocasió i que estudien a l’Escola Especial Llar de Sant Josep d’aquesta ciutat. L’activitat va tenir una durada aproximada de trenta minuts i es va dur a terme després de la sessió preparatòria que ahir al vespre tenien prevista els homes de Xavi Pascual. Tots els beneficiaris van gaudir al màxim de l’experiència que suposa compartir parquet amb els jugadors de l’equip de bàsquet. En acabar l’activitat, els participants i la plantilla es van reunir al centre de la pista del Palau per fer-se una foto de família per al record.

‘One Team’ és un projecte creat per l’Eurolliga que pretén utilitzar la pràctica del bàsquet per al foment de la integració social, de l’equitat de gènere i dels valors entre els joves. Per segona temporada consecutiva compta amb la implicació de la Fundació FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut