Inaugurat el Campus ‘FutbolNet’

Inaugurat el Campus ‘FutbolNet’

Aquest divendres s’ha celebrat el primer dels campus de futbol per a familiars i amics de socis i penyistes

El Campus ‘FutbolNet’, dirigit a fills, néts i/o amics de socis i penyistes, ja està en marxa. Aquest divendres ha tingut lloc el primer dels campus, que està organitzat per la Fundació i que se celebrarà tots els caps de setmana fins al 24 de maig.

Els nois i noies d’entre 8 i 16 anys han pogut gaudir d’una tarda en què el futbol i els valors han estat els protagonistes. I és que el Campus ‘FutbolNet’ es fonamenta pedagògicament en el programa de la Fundació que porta el mateix nom, i que a través del futbol busca fomentar els valors entre els adolescents i els joves. L’esplanada de davant de la Tribuna del Camp Nou ha estat l’escenari on s’ha ubicat el campus. Els participants, acompanyats per monitors especialitzats, han gaudit i treballat en diferents activitats situades en aquest gran espai subdividit en diferents àrees.

Els fills, néts o amics de socis que desitgin participar-hi encara es poden inscriure en els diferents campus que tindran lloc fins al 24 de maig. Només hauran d’accedir al lloc web del Club i omplir el formulari. En el cas dels penyistes, cal que es posin en contacte amb la seva penya.

D’altra banda, el Club avisa que els campus dels dies 8, 9 i 10 de maig s’han anul·lat per qüestions logístiques, ja que el primer equip de futbol juga el dissabte 9 a les 18 hores al Camp Nou contra la Reial Societat. Els participants que ja hagin reservat plaça per a un d’aquests campus seran avisats per l’organització per reubicar-los en altres dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut