Un Superdia de ‘Barçakids’

Un Superdia de ‘Barçakids’

Una quinzena de socis del Club Súper3 van gaudir aquest diumenge d’una sessió exclusiva de ‘Barçakids’. Tots ells eren els guanyadors d’un concurs impulsat per aquest canal infantil de TVC

Aquest diumenge es va viure a les instal·lacions del FC Barcelona una nova edició del Superdia de ‘Barçakids’, una jornada en què un grup de socis del Club Súper3 gaudeix d’aquesta metodologia educativa de foment de valors. Els afortunats van ser una quinzena de nens i nenes que per accedir a aquest premi van participar en un concurs impulsat per aquesta cadena de televisió.

La jornada es va dividir en dues parts. D’una banda, al matí l’activitat es va dur a terme a l’Auditori 1899 davant del tradicional Edukit, on els joves van reflexionar sobre els valors i van realitzar diversos jocs educatius, entre aquests, una gimcana amb tauletes tàctils. A la tarda, va ser moment de passar a la pràctica amb un clínic de futbol de la mà dels educadors de l’FCB Escola.

Tots els súpers van estar acompanyats per les seves famílies, que van poder gaudir també de la Pista de Gel i del Camp Nou Experience.

Aquesta activitat, que enguany arriba a la seva tercera edició, és fruit de l’acord establert entre la Fundació FC Barcelona i el Club Súper3 amb l’objectiu de fomentar els valors entre els joves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut