Final literària a la prèvia del Barça-Athletic Club

Final literària a la prèvia del Barça-Athletic Club

El Born Centre Cultural ha acollit aquest divendres un col·loqui sobre literatura i esport impulsat per la Fundació FC Barcelona i la Fundació Athletic Club de Bilbao

Aquest divendres s’ha disputat una final poc habitual en què no hi ha hagut ni vencedors ni vençuts. Sota el títol ‘Final literària - Hitzen finala’, els escriptors Luis Racionero i Josep Maria Fonalleras, representant el Barça, i Alejandro Fernández Aldasoro i Jon Maia, representant l’Athletic Club, han ofert una xerrada en la qual s’ha parlat de les sinergies entre la literatura i el futbol, dos mons que sempre han estat en contacte permanent.

L’acte ha començat a les 18.00 hores a la Sala Moragas del Born Centre Cultural. La iniciativa ha estat impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació Athletic Club de Bilbao amb l’objectiu de gaudir a tots els nivells d’una rivalitat esportiva, entesa des del fair play, que viurà el seu punt àlgid aquest dissabte al vespre durant la final de Copa. Representant el Club en aquest acte hi ha assistit el vicepresident primer de la Fundació, Ramon Pont, i per part de l’Athletic Club, el responsable de la Fundació Galder Reguera.

El també escriptor Vicenç Villatoro ha estat el moderador d’aquesta trobada, en què s’ha posat de relleu també la importància extraesportiva que tenen Barça i Athletic Club, dues entitats centenàries.

DECLARACIONS DE RAMON PONT:

“És un plaer poder gaudir d’activitats com aquesta en el marc d’una final Barça-Athletic Club, perquè demostra la bona sintonia que hi ha entre les dues entitats i posa de manifest que tant Barça com Athletic Club traspassen les fronteres del futbol i conjuguen activament els temes socials i culturals amb l’esport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut