Reflexió sobre els hàbits alimentaris amb l'exposició ‘Nutrició, impuls vital’

Reflexió sobre els hàbits alimentaris amb l'exposició ‘Nutrició, impuls vital’

Aquesta mostra convida a aprofundir sobre els hàbits alimentaris i de salut, així com la seva relació amb el medi ambient des d’una perspectiva científica i lúdica

La Fundació FC Barcelona és una de les entitats col·laboradores en l’exposició ‘Nutrició, impuls vital’ que es pot veure al Museu Blau de Barcelona. Juntament amb un ampli programa d’activitats, aquesta mostra ens convida a reflexionar sobre els hàbits alimentaris i de salut, així com la seva relació amb el medi ambient des d’una perspectiva científica i lúdica.

‘Nutrició, impuls vital’ gira a l’entorn dels tres pilars que constitueixen la base de la salut: alimentació-nutrició, repòs-activitat física i higiene-medi ambient. La recreació d’un mercat amb 10 parades que contenen els grups bàsics d’aliments ocupa la part central de l’exposició que aprofundeix en els conceptes d’alimentació i nutrició. A través d’interactius, models 3D, escenografies, peces de patrimoni i audiovisuals es poden conèixer les propietats nutricionals dels aliments i la seva història, així com l’evolució en les diferents cultures i civilitzacions.

Aquesta proposta està totalment en la línia de la campanya ‘Som el que mengem’ que la Fundació FC Barcelona té en marxa des del 2011 amb l’objectiu de fomentar entre els més joves els hàbits alimentaris saludables i que amb activitats com ‘Mengem sa, mengem de mercat’ apropa els més menuts als productes de temporada com a base d’una dieta sana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut