Ferrer, Corredera, Puyol i Samper, distingits a la Gala de les Estrelles del Futbol Català

Ferrer, Corredera, Puyol i Samper, distingits a la Gala de les Estrelles del Futbol Català

Record per a Tito Vilanova

Aquest dimarts a la nit s’ha celebrat la 3a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català a Barcelona. En aquesta ocasió, dos futbolistes en actiu i dos exfutbolistes del FC Barcelona hi han estat guardonats: Marta Corredera, Sergi Samper, Albert Ferrer i Carles Puyol. Durant la gala també s'ha tingut un record emotiu per Tito Vilanova, exentrenador i exjugador del Club.

El primer blaugrana a recollir el seu guardó ha estat Sergi Samper com a ‘Jugador Català de més Projecció’. El migcampista del Barça B, degut a la seva convocatòria amb la selecció espanyola Sub-21, no ha pogut assistir a l’acte i ha recollit el premi en el seu lloc el president Bartomeu. Samper, però, ha agraït el guardó mitjançant un vídeo.


La següent blaugrana a pujar a l’escenari ha estat Marta Corredera. L’extrem del Barça Femení ha estat premiada com a ‘Millor Jugadora Catalana’ de la temporada passada. L’egarenca s’ha endut el guardó per davant de dues companyes d’equip com Vicky Losada i Alexia Putellas, el que suposa un reconeixement important als èxits del Barça Femení i a l’aposta del FC Barcelona pel futbol femení.  La 3a Gala Estrelles també ha premiat Albert Ferrer com a "Millor Entrenador" de la temporada 2013/14 per haver assolit un ascens històric amb el Còrdova, que feia 42 anys que no jugava a Primera Divisió. Albert Ferrer ha reconegut que no s'esperava la distinció i que li feia "molta il·lusió" després d'haver viscut la cara amarga del futbol recentment amb l'acomiadament després de la jornada 8 al club andalús.

Per últim, Carles Puyol ha recollit un altre reconeixement a la seva carrera als terrenys de joc. L’ex capità del Barça ha estat guardonat amb el premi especial del Jurat a la trajectòria, després de guanyar-ho tot amb el primer equip del FC Barcelona i de convertir-se en un referent per a tot el futbol català

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut