Madrid CFF – Barça Femení (prèvia): Setmana sagrada

Madrid CFF – Barça Femení (prèvia): Setmana sagrada

17.00 hores, Movistar Vamos: Un rival necessitat per eludir el descens posa a prova el gran moment de forma culer en l’antepenúltima jornada de Lliga

La marató final de la temporada del Barça Femení porta a una de les setmanes grans del curs, novament amb doble partit. Aquest dimecres, l’equip visita el Madrid CFF en un duel decisiu per a una Lliga a la que li queden tres jornades. Diumenge engegaran les històriques semifinals de la Champions League a Munic.

Pas a pas. El primer és aconseguir la novena victòria consecutiva entre les dues competicions i seguir pressionant el líder, l’Atlètic de Madrid, amb tres punts més. La Federació Espanyola va fixar aquesta data avançada i les locals canviaran el seu estadi Matapiñonera habitual pel Municipal Luis Aragonés. La seva urgència per puntuar és per abandonar la zona de descens.

El Barça es deplaçava a Madrid aquest mateix dimecres amb 18 futbolistes: Paños, Gemma Font, Van der Gragt, María León, Melanie, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, Aitana, Duggan, A. Pereira, Bárbara, Andonova, Martens, Candela i Pina. No hi seran Vicky Losada (que va deixar el darrer partit amb molèsties en un bessó), Leila, la sancionada Hamraoui i les lesionades Patri, Pamela Tajonar i Oshoala.

Les frases de Lluís Cortés

“És una setmana molt important,  com la resta. El partit de dimecres és de vital importància si volem seguir amb aspiracions de guanyar la Lliga i el de diumenge és el que tots estem esperant pel que comporta, és únic, la nostra segona semifinal de Champions”.

“Estem centrats en el partit de Madrid, és un camp difícil, on l’any passat ens va costar treure els tres punts. Hem de ser conscients que serà dur i disputat i hem de sortir amb la mateixa actitud i joc que els últims dies”.

Les frases de Natasa Andonova

“Estem en un bon moment, anem a Madrid a guanyar el partit, només ens en queden tres a la Lliga i ho donarem tot. Recordem que a l’any passat no va ser fàcil, però si juguem bé aconseguirem un bon resultat”.

“Ens els últims mesos estem jugant molt bé i així ho diuen els resultats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut