A les Festes de la Mercè es juga a 'FutbolNet'

A les Festes de la Mercè es juga a 'FutbolNet'

La Fundació FC Barcelona instal·la un estand d’aquest projecte al passeig Lluís Companys perquè els infants treballin els valors a través de l’esport

El projecte ‘FutbolNet’ de la Fundació surt al carrer amb motiu de la celebració de les festes de la Mercè. Des d’aquest dissabte 19 de setembre i fins al proper dijous dia 24 tots aquells infants que ho desitgin poden participar en els partits de ‘FutbolNet’ que tindran lloc a l’estand instal·lat al passeig Lluís Companys de Barcelona (davant de l’entrada del Parc de la Ciutadella).

L’objectiu és que els joves d’entre 8 i 16 anys puguin treballar els valors mentre passen una estona divertida jugant a futbol amb unes normes diferents a les convencionals, on no és tan important marcar gols sinó jugar aplicant correctament diferents valors.

A més de l’activitat esportiva, els joves podran fer un taller de consum responsable, de grafits, amb les cares dels seus ídols del Barça, i fotografiar-se amb les copes del triplet.

L’estand de la Fundació FC Barcelona ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport, l’Agència Catalana de Consum i l’Ajuntament de Barcelona, via l’Institut Barcelona Esports.

L’acte d’inauguració s’efectuarà aquest dissabte 19 de setembre a les 12.00 hores, amb la presència de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, patrons de la Fundació i representants de les entitats col·laboradores de la Fundació FC Barcelona.          

Aquest espai estarà obert al públic en els horaris següents: dissabtes i festius de 10.00 a 20.00 hores, i els dies feiners només a la tarda, de 16.00 a 20.00 hores.

‘FutbolNet’, cinc valors

‘FutbolNet’ és una metodologia pedagògica que pretén educar els infants i els joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva. El projecte fa incidència en cinc valors, marcats com a essencials per al desenvolupament personal, que es debaten abans, durant i després del joc.

Aquests valors són esforç, respecte, treball en equip, humilitat i ambició.

En l’actualitat el projecte ‘FutbolNet’ s’aplica a infants i joves a Catalunya, l’Argentina, el Brasil, Mèxic, Oman, l’Aràbia Saudita, l’Iraq, Qatar i a una trentena de països africans i arriba a més 100.000 beneficiaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut