Inauguració de l’estand de ‘FutbolNet’ per les festes de la Mercè

Inauguració de l’estand de ‘FutbolNet’ per les festes de la Mercè

Jordi Cardoner, vicepresident responsable de l’Àrea Social del FC Barcelona, ha visitat l’espai que té la Fundació al passeig Lluís Companys fins el dijous dia 24

L’estand del projecte ‘FutbolNet’, que la Fundació FC Barcelona ha instal·lat al passeig Lluís Companys de Barcelona amb motiu de les Festes de la Mercè, ha estat inaugurat aquest matí amb una visita institucional encapçalada per Jordi Cardoner, vicepresident primer responsable de l’Àrea Social del Club.

A l’estand de ‘FutbolNet’ els joves d’entre 8 i 16 anys poden treballar els valors mentre passen una estona divertida jugant a futbol amb unes normes diferents a les convencionals, on no és tan important marcar gols, sinó jugar aplicant correctament diferents valors. A més de l’activitat esportiva, els joves poden fer un taller de consum responsable, de grafits amb les cares dels seus ídols del Barça, i fotografiar-se amb les copes del triplet.

En aquest estand també s’inclouen panells informatius de la nova campanya ‘Tant se val d’on venim’, que, en col·laboració amb la Creu Roja, el Club impulsa en ajut dels refugiats arribats a Europa, i que Catalunya rebrà d’aquí a dos o tres mesos.

El vicepresident blaugrana ha estat acompanyat en aquesta visita inaugural pels representants de les institucions que col·laboren amb la Fundació FC Barcelona en aquest estand, Alfons Conesa, director de l’Agència Catalana de Consum, Santiago Siquier, representant territorial de Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Francesc Xavier Bertolín, director de l’Àrea Comercial i Educativa de la Fundació "la Caixa", Andrés López, vicepresident d’EDUVIC i representants de les federacions de  penyes del Barcelonès.

Fins el dijous 24 de setembre, l’estand estarà obert al públic amb els horaris següents: avui dissabte i festius de 10.00 a 20.00 hores, i els dies feiners només a la tarda, de 16.00 a 20.00 hores.

Metodologia d’èxit internacional

‘FutbolNet’ és una metodologia pedagògica que pretén educar els infants i els joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva. El projecte fa incidència en cinc valors, marcats com a essencials per al desenvolupament personal, que es debaten abans, durant i després del joc. Aquests valors són l’esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l’ambició.

En l’actualitat el projecte ‘FutbolNet’ s’aplica a infants i joves a Catalunya, l’Argentina, el Brasil, Mèxic, Oman, l’Aràbia Saudita, l’Iraq, Qatar i a una trentena de països africans i arriba a més 100.000 beneficiaris.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona

“Les Festes de la Mercè també són les festes del barcelonisme i amb aquest estand volem que visquin la festa tots els nois i noies que hi participin”.

“Aquests dies coincideixen amb l’inici de la nostra campanya Tant se val d’on venim, que enllaça perfectament amb la voluntat integradora que divulga FutbolNet per a tota la canalla. Volem mostrar a tots els visitants la sensibilitat social del club i els valors que defensem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut