La Fundació posa en marxa ‘FutbolNet i Diversitat’

La Fundació posa en marxa ‘FutbolNet i Diversitat’

Aquest projecte és una adaptació de la metodologia de ‘FutbolNet’ per a infants i joves amb discapacitat física, intel·lectual, autisme o pluridiscapacitat

Després dels bons resultats obtinguts amb el projecte de foment de valors ‘FutbolNet’, i sent ja una experiència plenament consolidada, la Fundació FCBarcelona i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, han establert una col·laboració per oferir als infants i joves amb discapacitat una pràctica esportiva adequada als seus interessos i que pugui derivar-los a la nodrida oferta d’esports adaptats federats de la ciutat.

A finals de la temporada passada es va dur a terme una prova pilot d’aquest nou projecte i després dels èxits aconseguits, aquest mes de novembre s’han iniciat les sessions regulars de ‘FutbolNet i Diversitat’.

Foment de valors i accés a l’activitat esportiva

El projecte té com a objectiu principal l’educació en valors dels joves i la promoció de l’activitat física mitjançant la iniciació esportiva adaptada per a infants i joves amb discapacitat.

Està previst que durant aquest curs passin per ‘FutbolNet i Diversitat’ una vintena de joves de 8 a 21 anys amb discapacitat física, intel·lectual, autisme i pluridiscapacitat. La Fundació i l’Ajuntament han donat a conèixer el projecte, en convocatòria oberta, a través dels seus canals de comunicació i a través dels centres escolars. La selecció dels beneficiaris s’ha fet seguint l’ordre d’inscripció amb la condició que siguin infants i joves amb discapacitat i residents a Barcelona. El projecte és una activitat gratuïta i s’aplica dos cops per setmana (de 18 a 20 h) a les pistes esportives de l’IES Lluís Vives de Barcelona.

Més informació

Per a més informació sobre el projecte i sol·licitud de plaça podeu adreçar-vos a: info.futbolnet@fcbarcelona.cat.

El projecte està dirigit a infants i joves de Barcelona amb discapacitat física (8-12 anys), intel·lectual (13-21 anys), autisme (8-21 anys) o amb pluridiscapacitat (8-21 anys).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut