La Fundació es trasllada al Festival de la Infància per Nadal

La Fundació es trasllada al Festival de la Infància per Nadal

Fins al proper 4 de gener a l’espai de la Fundació els infants poden jugar a ‘FutbolNet’, participar en un taller de grafits i fotografiar-se amb els trofeus del triplet

Un any més, la Fundació FC Barcelona té un espai en una de les cites infantils més emblemàtiques de Barcelona durant les festes de Nadal, el Festival de la Infància.

Enguany la Fundació ha instal·lat un estand amb un minicamp de futbol on els infants poden ser els protagonistes del programa de foment de valors, ‘FutbolNet’, on el més important no són el gols que es marquen sinó la correcta aplicació dels valors que defineixen el FC Barcelona. Completa aquesta oferta lúdica un taller de grafits on els infants poden experimentar amb les arts gràfiques i deixar anar la seva creativitat. El tres trofeus del Triplet presideixen aquestes activitats perquè els infants que ho desitgin puguin fer-se una fotografia per al record.

L'espai de la Fundació al Festival de la Infància es troba al Pavelló número 1 del recinte firal de Montjuïc i l'horari d'obertura és de 10 a 20 hores, ininterrompudament, fins al 4 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut