Nou impuls a l’acord amb Scholas

Nou impuls a l’acord amb Scholas

El vicepresident Jordi Cardoner ha mantingut una trobada amb José Maria del Corral, president de Scholas, per estudiar projectes de futur que són fruit de l’entesa signada fa un any

El president de Scholas, José María del Corral, s’ha reunit amb el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, per reforçar l’aliança entre l’entitat impulsada pel Papa Francesc, Scholas, i la Fundació FC Barcelona.

El 5 de febrer farà un any que el Papa Francesc va rebre al Vaticà una delegació del Club, encapçalada per Josep Maria Bartomeu; moment en què es va signar un conveni de col·laboració a dues bandes. Des de llavors la Fundació i Scholas han treballat conjuntament en la implementació del projecte ‘FutbolNet’ a l’Argentina i a Moçambic, països en què durant els últims mesos s’han impartit seminaris de capacitació per a mestres i educadors. La Fundació també va enviar al país sud-americà material esportiu per a la posada en marxa d’aquesta iniciativa de foment de valors a través del futbol.

Durant la trobada entre Cardoner i Del Corral també es va acordar crear un grup de treball per monitoritzar les accions que es desenvoluparan durant aquest segon any d’aliança, que en aquests moments estan en fase d’estudi. Ambdues entitats coincideixen tant el el grup de benecifiaris, el infants, com en els territoris a potenciar.

Scholas, creant connexions

L’entitat Scholas és una xarxa mundial de centres educatius impulsada pel Papa Francesc que té com a objectiu la integració de les comunitats educatives d’arreu del món, fent especial incidència en aquelles que tenen menys recursos.

A través de la tecnologia, el projecte vol crear una aula global per tal de fomentar la transmissió del coneixement entre els països donant un paper protagonista a l’art i a l’esport per tal que esdevinguin catalitzadors de la cohesió social i la pau. En l’actualitat el projecte ja connecta més de 400.000 escoles d’una seixantena de països.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut