El projecte #ValorsMasia impulsa una nova acció de sensibilització sobre la lluita contra el càncer infantil

El projecte #ValorsMasia impulsa una nova acció de sensibilització sobre la lluita contra el càncer infantil

Uns cinc-cents esportistes dels equips formatius del Club sortiran al camp aquest cap de setmana lluint unes samarretes en suport a la lluita contra el càncer infantil

El proper dilluns 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil, que té com a objectiu sensibilitzar sobre els desafiaments als quals s’enfronten els nens i adolescents que pateixen aquesta malaltia juntament amb les seves famílies, així com conscienciar sobre la necessitat de garantir que tothom tingui accés a un diagnòstic i a un tractament precís a qualsevol país del món.

Una iniciativa mundial a la qual han volgut sumar-s’hi els esportistes de la Masia amb el seu projecte #ValorsMasia 2015-2016 que, conjuntament amb l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu i la Fundació FC Barcelona, pretén recaptar fons a través de diferents accions per a la lluita contra el càncer infantil.

Una proposta social que posa de manifest la seva sensibilitat amb les persones més vulnerables com ja es va poder veure a la primera acció d’aquesta campanya: la nadala solidària que els joves esportistes de la Masia van gravar amb la cantant Mone Teruel i que el Club va escollir com la nadala oficial del FC Barcelona del 2015.

La segona gran acció de #ValorsMasia 2015-2016 arriba aquest cap de setmana. Els equips formatius dels cinc esports professionals del Club (futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins) s’han sumat al projecte i sortiran els dies 13 i 14 de febrer als seus respectius partits lluint unes samarretes de suport a la lluita contra el càncer infantil en què es podrà llegir: “Valors que ens fan grans. #ValorsMasia. Lluitem contra el càncer infantil”. En total, uns 500 esportistes donaran suport a aquesta iniciativa en els més de 30 partits que jugaran aquest cap de setmana tant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a la resta de Catalunya.

El lema ‘Valors que ens fan grans’ vol transmetre que la Masia, a més de ser una residència d’esportistes d’alt rendiment, és també un centre de formació integral, on la categoria humana va de la mà del rendiment esportiu.

Col·labora a través de www.implica-t.org

El projecte #ValorsMasia 2015/16 neix a partir de la col·laboració de la Masia i la Fundació FC Barcelona amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, centre sanitari de referència per a aquesta residència, amb l’objectiu d’ajudar a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

Les diferents accions que s’han dut a terme fins ara, la nadala solidària, la conferència d’Albert Espinosa, creador de Polseres vermelles, a l’auditori de la Masia o el taller de castells que es farà aquest divendres amb els Castellers de Vilafranca, són una crida perquè tothom que ho desitgi faci el seu donatiu a la causa a través del web www.implica-t.org, fins al 30 de juny.

Es poden fer aportacions des d’un euro fins a 5.000, i així constar com a col·laborador principal del projecte. La campanya #ValorsMasia 2015/16 tindrà continuïtat en els propers mesos amb conferències, tallers i diferents activitats que es faran a la Masia com, per exemple, les xerrades que impartiran, entre d’altres, el Mag Lari, el pallasso Tortell Poltrona i l’exentrenador del Barça d’hanbol Xesco Espar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut