L’11è projecte solidari del periodisme esportiu, al Camp Nou

L’11è projecte solidari del periodisme esportiu, al Camp Nou

El president Bartomeu rep a la llotja el llibre ‘Relats solidaris de l’esport’ apadrinat per Javier Mascherano en benefici de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett

El partit de Lliga contra el Sevilla ha estat dedicat al projecte solidari del periodisme esportiu, una iniciativa impulsada ara fa onze anys per un grup de periodistes esportius catalans i que consisteix en la publicació dels llibres ‘Relats solidaris de l’esport’, que han apadrinat jugadors o entrenadors del FC Barcelona amb l’objectiu de recaptar fons a favor d’una entitat beneficiària. Javier Mascherano ha estat el padrí de l’última edició del llibre, que ha recaptat més de 45.000 euros i que han anat destinats a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett.

Abans del partit, el president Josep Maria Bartomeu ha rebut a la Llotja President Suñol a una representació de l’entitat beneficiària, impulsors i patrocinadors del projecte. Des de fa dos anys, la Fundació del FC Barcelona s’ha sumat per ajudar a promocionar aquesta iniciativa solidària.

A més, un grup de 15 nenes afectades per la Síndrome de Rett ha pogut fer-se la fotografia amb els jugadors del Barça. Abans del partit, també s’ha projectat un vídeo als marcadors de l’Estadi, en què es resumeix la trajectòria d’aquests deu projectes que han tingut com a padrins a Samuel Etoo, Carles Puyol, Ivan de la Peña, Frank Rijkaard, Leo Messi, Xavi, Pep Guardiola, Andrés Iniesta, David Villa, Éric Abidal, Gerard Piqué i Mascherano. El proper padrí serà Luis Suárez i l’entitat beneficiària serà l’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris.

Suport a les persones amb malalties rares

La síndrome de Rett és una malaltia considerada rara i precisament aquest dilluns 29 se celebra el Dia Mundial de les Malalties Rares. El FC Barcelona, a través de la seva Fundació també ha mostrat, aprofitant el partit contra el Sevilla, el seu suport a les persones que pateixen alguna malaltia rara i a les seves famílies amb altres accions. S’ha llegit un missatge donant a conèixer la realitat que viu aquest col·lectiu i als videomarcadors de l’Estadi també s’ha emès un espot de sensibilització sobre aquesta problemàtica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut