‘FutbolNet’ s’incorpora a les Jornades Socials

‘FutbolNet’ s’incorpora a les Jornades Socials

Quaranta nois i noies de Canovelles han gaudit aquest dissabte d’un dia a les instal·lacions del Club amb els valors com a protagonistes

Aquest dissabte s’han iniciat, un any més, les Jornades Socials promogudes pel FC Barcelona i la Fundació Probitas. Aquestes sessions estan englobades dins del projecte Fem Valors Socials, impulsat per l’Àrea Social del FC Barcelona amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona.

En aquesta primera edició d’enguany, quaranta nois i noies en risc d’exclusió social, beneficiaris de beques menjador de l’entitat Probitas, han pogut gaudir d’una experiència Barça a les instal·lacions del Club.

La jornada ha començat al matí a l’Auditori 1899 amb una sessió teòrica a càrrec del director esportiu de Fem Valors Socials, Paco Clos, el directiu de la Comissió Social, Victor Küppers, el tècnic del futbol formatiu, Sergio Vallecillo, i la nutricionista Toña Lizarraga. A través de diverses xerrades els infants han conegut el paper que té el futbol en la transmissió de valors i els beneficis que té per a la salut disposar d’uns hàbits alimentaris saludables.

La gran novetat d’enguany ha estat la incorporació de la metodologia ‘FutbolNet’ a la Jornada. Els joves de Canovelles han gaudit als camps annexos al Miniestadi d’aquest projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona, basat en la transmissió de valors a través del futbol.

Les Jornades Socials van néixer fa tres anys gràcies a l’acord entre la Fundació Probitas i la Fundació FC Barcelona i és un dels projectes en què col·labora el Consell de Solidaritat de les Penyes del FC Barcelona per fomentar els hàbits saludables entre els joves en risc d’exclusió social.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut